back to index http://www.vakantienaarnoorwegen.nl


Hartelijk welkom op http://www.vakantienaarnoorwegen.nl! Op deze site is veel informatie te vinden over het land Noorwegen, vissen in Noorwegen en nog vele andere vakantiemogelijkheden in Noorwegen.

De inhoud van deze site is met zorg samengesteld. Ondanks dat zijn er geen rechten aan deze site te ontlenen. De inhoud van deze site is gebaseerd op meningen / ervaringen van de auteur of van anderen. Raadpleeg voor  (wettelijk) belangrijke informatie altijd gerechtigde bronnen/instanties.

Deze site bevat links naar externe sites. De inhoud van die sites valt uiteraard ook buiten de verantwoordelijkheid van www.vakantienaarnoorwegen.nl

Advertenties op de website;

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Uw zoekgedrag op de website wordt enkel gebruikt om de advertenties beter af te stemmen op uw behoefte.

Voor vragen e.d. mail de webmaster: info@vakantienaarnoorwegen.nl

Klik hier om terug te keren naar de homepage van http://www.vakantienaarnoorwegen.nl